top of page

 

Service

 

K&M Search to Connect neemt voor opdrachtgevers de werving & selectie uit handen. Door een gedegen werving maar ook via persoonlijke contacten en netwerken selecteert K&M Search to Connect de juiste mensen voor de juiste opdracht of baan.

 

K&M Search to Connect vindt het van groot belang dat zowel opdrachtgever als werknemer naar volle tevredenheid met elkaar werken. Het selectieproces is dan ook cruciaal tijdens de werving. Wie is de werknemer, wat is zijn of haar achtergrond, welke ambities heeft hij of zij, waarom is juist hij of zij geschikt voor de functie, en passen de opdrachtgever en de werknemer ook na een jaar nog bij elkaar? Dit zijn een aantal belangrijke selectiepunten van waaruit K&M Search to Connect de selectie start.

 

K&M Search to Connect wil ervoor zorgen dat de talenten van de werknemer perfect aansluiten bij de juiste opdrachtgever.

Ook biedt K&M Search to Connect interim oplossingen aan zodat wij bij de opdrachtgever zelf, in house, kunnen zitten om zo het gehele recruitment proces direct vanuit de opdrachtgever kunnen opzetten, begeleiden en aansturen om zo snel mogelijk ook hier de juiste kandidaten op de juiste plek te krijgen.

bottom of page