top of page

Over Ons

 

K&M Search to Connect is een Werving & Bemiddelingsbedrijf dat zich specialiseert in het werven en bemiddelen van personeel en ZZP-ers bij o.a. Retail, Hospitality en Zakelijke Dienstverlening.

 

K&M Search to Connect is opgericht in 2015 door Kirsten Vijver en Menno Rijken.

 

Kirsten is 42 jaar oud en woont in Haarlem met haar man, (bonus)dochter en 2 zoons. Zij heeft Hogere Hotelschool gedaan in Den Haag. Kirsten heeft achtereenvolgens gewerkt in de evenementenbranche bij Acta Organisatie & Communicatie als Trafficmanager, bij Unicef Nederland als Corporate Relationsmanager en als Supermarktmanager bij Albert Heijn, Ahold.
Kirsten is een echte Peoplemanager, zoekt naar de kwaliteiten bij mensen en motiveert hen om naar nieuwe grenzen op zoek te gaan en buiten hun standaard cirkel te denken. Haar enthousiasme en positiviteit straalt zij uit naar de mensen waarmee en waarvoor zij werkt. In al haar functies heeft zij veel met werving en selectie gedaan. Het ontwikkelen van talenten, het selecteren en aannemen van nieuwe medewerkers ziet zij dan ook iedere keer als een spannende uitdaging. Kirsten gaat tot het uiterste om de kwaliteiten van een kandidaat te laten matchen bij de juiste opdrachtgever. Zodat zowel de kandidaat en opdrachtgever de meest succesvolle en prettige samenwerking aangaan.

 

Menno is 30 jaar oud en woont met zijn vriendin in Weesp. Hij studeerde Small Business & Retailmanagement op Stenden University in Leeuwarden. Menno werkte ruim 12 jaar voor Albert Heijn, Ahold in verschillende functies.
Menno weet als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Tijdens zijn jarenlange werkervaring bij Albert Heijn heeft hij veel mensen geselecteerd en aangenomen - van jonge mensen die opzoek waren naar een bijbaan tot mensen die op zoek waren naar een fulltime uitdaging. Het ontwikkelen van talenten zit in zijn bloed en Menno motiveert en inspireert mensen op een natuurlijke manier om tot het uiterste te gaan. Dit doet hij niet alleen op zakelijk vlak, maar ook op persoonlijk vlak. Bijvoorbeeld door het aanmoedigen om die onafgemaakte studie te vervolgen of juist te kijken of die functie die al 20 jaar op dezelfde manier wordt ingevuld nog wel zo goed past. Ook Menno spant zich voor 200% in om de juiste kandidaat voor de opdrachtgever te vinden.

 

Kirsten en Menno zijn tevens Retail Consultants bij APL Executive Search in Amsterdam. APL Executive Search is een onafhankelijk bureau dat kan bogen op een rijke traditie en ervaring. Oorspronkelijk opgericht als test- en onderzoeksbureau zijn zij inmiddels al ruim 40 jaar gespecialiseerd in consultancy en recruitment op het gebied van Retail en Wholesale. (www.apl.nl)

 

bottom of page