top of page

Reviews

Voor de zoektocht naar een nieuwe General Manager heb ik Kirsten en Menno gevraagd mij te helpen. Buiten dat zij snel en vakkundig mij geholpen hebben, heb ik ook een top kandidaat gekregen die nu zeer prettig bij mij werkt. Het contact met Kirsten en Menno was goed. Voor een nieuwe opdracht klop ik meteen weer bij K&M Search to Connect aan.

David Reinders Folmer, Managing Director Urban Residences Rotterdam

 

Aan het eind van mijn doorreis in Australië kwam ik een vacature tegen online die me zo aansprak dat ik heb besloten vanaf daar al te solliciteren. Ik kreeg gelijk een ontzettend enthousiast mailtje terug van K&M Search to Connect en voor ik het wist had ik een Skype gesprek met Menno en Kirsten. Ik was aangenaam verrast door het enthousiasme van de twee en het open gesprek dat we hebben gevoerd.  Dit gaf mij een enorme boost tijdens de sollicitatieprocedure. Een klein weekje later mocht ik op gesprek met Urban Residences, Kirsten en Menno hadden geregeld dat zelfs Urban Residences mij via Skype wilde spreken.Vlak voor de sollicitatie heb ik nog is met Kirsten en Menno gebeld om alles nog is door te nemen. Solliciteren is zeker niet mijn sterkste kant, de zekerheid die ik nodig had voor een sollicitatie hebben zij me gegeven. 

Een paar weken later kwam ik weer aan in Nederland en kon ik gelijk beginnen met mijn nieuwe baan. In de eerste weken heb ik Kirsten en Menno nog regelmatig gesproken en hebben zij mij de nodige (opbouwende) feedback gegeven om goed en zelfverzekerd de proefmaand door te komen. 

 

Ik wil K&M Search to Connect, oftewel Kirsten en Menno, enorm bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij hadden. Via Skype solliciteren is een hele andere ervaring dan wanneer je iemand in het echt ontmoet. Toch zagen zij mijn sterktes en talenten en hebben zij mij voorgesteld aan het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Het voor mij een absolute droombaan waar ik elke dag nog zoveel leer! 

Annick Woldring, General Manager Urban Residences Rotterdam

K&M Search to Connect is wat mij betreft is een van de weinige bureau's dat nog "voor de mensen en met de mensen" te werk gaat.

Je wordt gevolgd in alle steps tot je de perfect baan match hebt, je hebt echt het gevoel dat er alles wordt gedaan om DE BAAN te vinden en niet alleen maar een baan. Goed nieuws of slecht nieuws  je wordt altijd op de hoogte gehouden en als je op gesprek mag bij een bedrijf krijg je echt alles te weten wat nodig is om met vertrouwen het interview te doen. Een absolute aanrader.

Ferruccio Giardina, Finance Manager Omnam Investment Group

Toen ik een aantal maanden geleden op zoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij K&M Search to Connect terrecht. Zij doen de voorselectie voor bedrijven, zodat zij alleen geschikte kandidaten op gesprek krijgen. Eigenlijk is het een oefen sollicitatie voor de echte sollicitatie. Ik werd samen met 2 andere kandidaten geselecteerd om echt te solliciteren bij een andere organisatie. Helaas was er een andere kandidaat met meer ervaring die de job kreeg. Kirsten & Menno waren erg te spreken over mij en hielden een oogje voor me open voor als ze een nieuwe passende uitdaging voor mij hadden. Nog geen 2 weken later kreeg ik een bericht dat ze iets hadden gevonden. Binnen een week mocht ik op gesprek bij Omnam Investment Group en had ik de baan. Ik ben ontzettend blij met de manier waarop Kirsten & Menno een nieuwe uitdaging voor mij hebben gevonden. Je wordt ontzettend vriendelijk behandeld, goed voorbereid op het echte gesprek en ze doen echt hun best voor je.

Annette de Wolf, Personal Assistant / Office Manager Omnam Investment Group

bottom of page